Antimicrobial effects and evaluation of total phenols flavonoids and flavonols contents of ethanolic extracts of Scrophularia striata

Sharafati Chaleshtori, Reza. and Sharafati Chaleshtori, Farhad. and Sharafati Chaleshtori, Ali. and Ashrafi, Koorosh. (2010) Antimicrobial effects and evaluation of total phenols flavonoids and flavonols contents of ethanolic extracts of Scrophularia striata. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 11.

[img]
Preview
Text
19.pdf

Download (227kB) | Preview
Official URL: http://journal.skums.ac.ir/article-1-350-fa.html

Abstract

زمینه و هدف: ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاهان غالباً اثر ضد میکروبی دارند. لذا این مطالعه با هدف بررسی اثرات ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گیاه گل میمونی (Scrophularia striata) انجام گرفت. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی آزمایشگاهی، عصاره اتانولی گیاه تهیه و برای تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد باکتری (MIC) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) از روش ماکرودایلوشن علیه باکتری Ecoli O157:H7 استفاده شد، آمیکاسین (µg30) به عنوان ماده ضد میکروبی مرجع بکار رفت. همچنین ترکیبات فنولی، فلاونولی و فلاونوئیدی آن با استفاده از روش های رنگ سنجی فولین- سیوکالتیو و کلرید آلومینیوم اندازه گیری شد. یافته ها: میزان ترکیبات فنولی، فلاونولی و فلاونوئیدی عصاره اتانولی گل میمونی به ترتیب 66/6±180، 6/3±74 و 66/6±100 mg/gبود. همچنین مقدار MIC و MBC در روش ماکرودایلوشن به ترتیب برابر mg/ml 90 و mg/ml100 بود. نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره گیاه گل میمونی دارای اثر ضد میکروبی بر روی باکتری مذکور بوده و علیرغم این مطلب، انجام تحقیقاتی بالینی و همچنین استفاده از دیگر روش های عصاره گیری، اثرات ضد باکتریایی گل میمونی را روشن تر خواهد کرد. .

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Antimicrobial effects, Scrophularia striata, Phenols ,Flavonoids, Flavonols.
Subjects: WC Communicable Diseases
QV pharmacology > QV 752 Pharmacognosy
Divisions: Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences
Depositing User: Users 1 not found.
Date Deposited: 02 Sep 2017 05:12
Last Modified: 23 May 2018 08:50
URI: http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/4109

Actions (login required)

View Item View Item