The effect of Nigella sativa on oxidative stress

Sharieatzadeh, S. M. and MalkyRad, A. and Hovaida, R. and Rahzani, K. and AghaJohary, M. and Fazli, D. (2011) The effect of Nigella sativa on oxidative stress. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 12.

[img]
Preview
Text
19.pdf

Download (240kB) | Preview
Official URL: http://journal.skums.ac.ir/article-1-436-fa.html

Abstract

زمینه و هدف: تعداد زیادی از گیاهان دارویی دارای آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که سیستم های طبیعی را از استرس اکسیداتیو محافظت می کنند. لذا این مطالعه با هدف بررسی خاصیت آنتی استرس اکسیداتیو سیاه دانه انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه نیمه تجربی 64 نفر از افراد سالم به مدت دو هفته روزانه 3 گرم سیاه دانه مصرف کردند. نمونه های خون قبل و بعد از مداخله جهت اندازه گیری سطوح پراکسیداسیون لیپیدی و گروه های تام تیول گرفته شد. داده ها با کمک آزمون های آماری t، t زوجی و همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: کاهش معنی دار در پراکسیداسیون لیپیدی بعد از مصرف (65/5±74/6) نسبت به قبل از مصرف (8/5±48/9) (008/0=P) و افزایش معنی دار در گروه های تام تیول بعد از مصرف (2/0±38/0) نسبت به قبل از مصرف (17/0±26/0) (001/0P

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Antioxidant, Nigella sativa, Oxidative stress, Medical plant
Subjects: WA Public Health
QV pharmacology > QV 752 Pharmacognosy
Divisions: Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences
Depositing User: zahra bagheri .
Date Deposited: 30 Aug 2017 06:32
Last Modified: 30 Aug 2017 06:32
URI: http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/4058

Actions (login required)

View Item View Item