Postprandial glucose and insulin responses to onion ingestion with breakfast in patients with type 2 diabetes

Zamani-nour, Negar. and Ahmadi, Afsaneh. and Tahbaz, Farideh. (2012) Postprandial glucose and insulin responses to onion ingestion with breakfast in patients with type 2 diabetes. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 13.

[img]
Preview
Text
26.pdf

Download (197kB) | Preview
Official URL: http://journal.skums.ac.ir/article-1-977-fa.html

Abstract

زمینه و هدف: مطالعات حیوانی گوناگون نشان می دهند که گیاهانی همچون پیاز می تواند بر سطح گلوکز و انسولین سرم تاثیر داشته باشند. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر مصرف پیاز در وعده صبحانه بر پاسخ گلیسمی و انسولینمی مبتلایان به دیابت نوع دو انجام گرفت. روش بررسی: این مطالعه نیمه تجربی در دو روز به فاصله یک هفته بر روی 24 بیمار دیابتی نوع 2 مراجعه کننده به انجمن دیابت ایران انجام شد. در هر روز بررسی، پس از مراجعه بیماران مقدار 2 سی سی خون در حالت ناشتا جمع آوری شد. سپس صبحانه های مورد بررسی در اختیار آنان قرار گرفت که صبحانه روز دوم، همان صبحانه روز اول به انضمام 60 گرم پیاز بود. سپس در زمان های 60، 120، 180 دقیقه پس از اتمام صرف صبحانه ها، مجدداً میزان 2 سی سی خون از بیماران گرفته شد. در پایان، مقدار انسولین و گلوکز سرم بیماران در نمونه های خونی تهیه شده، اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آزمون های آماری آنالیز واریانس با اندازه گیری های مکرر و t زوجی مورد ارزیابی قرار گرفتند. یافته ها: در بیماران مورد مطالعه میانگین سنی 4/7±4/49 و طول مدت ابتلا به بیماری 05/5±9/6 سال بود. اثر صبحانه حاوی پیاز بر سطح قندخون به لحاظ آماری معنی دار نبود، در حالی که میزان انسولین سرم به طور معنی داری افزایش یافت (001/0>P). تفاوت معنی داری در سطح زیر منحنی گلوکز بین صبحانه روز اول و صبحانه روز دوم دیده شد (05/0P

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Type 2 diabetes, onion, Serum glucose, Serum insulin
Subjects: WD Nutrition Disease and metabolic diseases
WK Endocrine System
QU Biochemistry
Divisions: Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences
Depositing User: zahra bagheri .
Date Deposited: 30 Aug 2017 05:25
Last Modified: 07 Mar 2018 08:50
URI: http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/3998

Actions (login required)

View Item View Item