Isolation of Escherichia coli O157: H7 in sheep meats using cultural and PCR method

Jafareyan-Sedigh, MohammadReza. and Rahimi, Ebrahim. and Doosti, Abbas. (2011) Isolation of Escherichia coli O157: H7 in sheep meats using cultural and PCR method. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 13.

[img]
Preview
Text
72.pdf

Download (314kB) | Preview
Official URL: http://journal.skums.ac.ir/article-1-454-fa.html

Abstract

زمینه و هدف: اشرشیاکلی O157:H7 به عنوان یک عامل اسهال، کولیت خونریزی‌دهنده و سندرم اورمی همولیتیک در سراسر جهان شناخته شده است. گوشت آلوده به مدفوع حیوانی احتمالاً منبع اصلی عفونت اشرشیاکلی O157:H7 می‌باشد. این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه‌های گوشت گوسفند در اصفهان با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) انجام گرفت. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی - تحلیلی 148 نمونه گوشت گوسفند کشتار شده در کشتارگاه اصفهان از مرداد 1386 تا 1388 به صورت تصادفی جمع آوری شدند. نمونه ها در آبگوشت تریپتون سوی حاوی مکمل نووبیوسین (TSB-n) به عنوان یک محیط غنی کننده و سپس محیط مک کانکی آگار سوربیتول دار حاوی مکمل سفکسیم و تلئوریت پتاسیم (CT-SMAC) به عنوان یک محیط انتخابی کشت داده شد. کلنی های مشکوک اشرشیاکلی O157:H7 جدا شده از روش های باکتریولوژی به وسیله آزمون زنجیره‌ای پلیمراز مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها: بر اساس آزمون کشت به ترتیب 43 (1/29) و 10(8/6) نمونه از نظر اشریشیاکلی و اشرشیاکلی O157:H7 مثبت بود. اما تنها 5 نمونه از اشرشیاکلی‌های سوربیتول منفی در آزمون واکنش زنجیره‌ای پلیمراز به عنوان اشرشیاکلی O157:H7 تشخیص داده شدند. شیوع فصلی اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه‌های بررسی شده بین0 تا 7/9 بود و بالاترین میزان آن در فصول بهار و تابستان مشاهده شد (05/0P

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Escherichia coli O157:H7, Sheep meat, PCR.
Subjects: WC Communicable Diseases > Infection.Bacterial Infections
WD Nutrition Disease and metabolic diseases
Divisions: Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences
Depositing User: zahra bagheri .
Date Deposited: 29 Aug 2017 09:21
Last Modified: 03 Mar 2018 06:06
URI: http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/3936

Actions (login required)

View Item View Item