Prevalence of anxiety and it's relationship with consumption of snacks in high school students in Shiraz

Ahmadi, A. and Mohammadi-Sartang, M. and Nooraliee, P. and Veisi, M. and Rasouli, J. (2013) Prevalence of anxiety and it's relationship with consumption of snacks in high school students in Shiraz. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 15.

[img]
Preview
Text
2.pdf

Download (149kB) | Preview
Official URL: http://journal.skums.ac.ir/article-1-1472-fa.html

Abstract

زمینه و هدف: اضطراب از شایع ترین اختلالات شناخته شده می باشد که می تواند تحت تأثیر عوامل محیطی از جمله رژیم غذایی قرار گیرد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع اضطراب و رابطه ی آن با مصرف میان وعده در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی-تحلیلی 480 نفر از دانش آموزان مقطع سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی به صورت خوشه ای از 4 ناحیه آموزش و پرورش شیراز انتخاب شدند. با توجه به ریزش و تطابق شرایط ورود و خروج 411 نفر از دانش آموزان وارد مطالعه شدند. پرسشنامه ای دارای اطلاعات دموگرافیک، اطلاعات آنتروپومتری، پرسشنامه اضطراب بک و پرسشنامه بسامد خوراک برای هر کدام از شرکت کنندگان تکمیل شد. برای تحلیل های آماری از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری t-test و Chi- square استفاده گردید. یافته ها: بر اساس نتایج از کل افراد مضطرب (5/54)، 5/64 زن و 7/44 مرد بودند و 50 در مقطع تحصیلی سوم دبیرستان و 59 در مقطع پیش دانشگاهی مشغول به تحصیل بودند. شیوع اضطراب به طور معنی داری در دختران نسبت به پسران بیشتر بود (001/0P

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Anxiety, Eating behavior, Snack food, Students.
Subjects: WA Public Health
WD Nutrition Disease and metabolic diseases
WM Psychiatry
Divisions: Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences
Depositing User: zahra bagheri .
Date Deposited: 29 Aug 2017 04:11
Last Modified: 29 Aug 2017 04:11
URI: http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/3830

Actions (login required)

View Item View Item