Ahmadi, Afsaneh. and Mohammadi-Sartang, Mohsen. and Nooraliee, Parivash. and Veisi, Mojgan. and Rasouli, Javad. (2013) Prevalence of anxiety and it's relationship with consumption of snacks in high school students in Shiraz. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 15.
|
Text
2.pdf Download (149kB) | Preview |
Abstract
زمینه و هدف: اضطراب از شایع ترین اختلالات شناخته شده می باشد که می تواند تحت تأثیر عوامل محیطی از جمله رژیم غذایی قرار گیرد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع اضطراب و رابطه ی آن با مصرف میان وعده در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی-تحلیلی 480 نفر از دانش آموزان مقطع سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی به صورت خوشه ای از 4 ناحیه آموزش و پرورش شیراز انتخاب شدند. با توجه به ریزش و تطابق شرایط ورود و خروج 411 نفر از دانش آموزان وارد مطالعه شدند. پرسشنامه ای دارای اطلاعات دموگرافیک، اطلاعات آنتروپومتری، پرسشنامه اضطراب بک و پرسشنامه بسامد خوراک برای هر کدام از شرکت کنندگان تکمیل شد. برای تحلیل های آماری از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری t-test و Chi- square استفاده گردید. یافته ها: بر اساس نتایج از کل افراد مضطرب (5/54)، 5/64 زن و 7/44 مرد بودند و 50 در مقطع تحصیلی سوم دبیرستان و 59 در مقطع پیش دانشگاهی مشغول به تحصیل بودند. شیوع اضطراب به طور معنی داری در دختران نسبت به پسران بیشتر بود (001/0P
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Anxiety, Eating behavior, Snack food, Students. |
Subjects: | WA Public Health WD Nutrition Disease and metabolic diseases WM Psychiatry |
Divisions: | Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences |
Depositing User: | Users 1 not found. |
Date Deposited: | 29 Aug 2017 04:11 |
Last Modified: | 08 May 2018 06:09 |
URI: | http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/3830 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |