The effect of some flavonoids on paraoxonase-1 activity

Hamidia, Z. and Nayeri, H. and Naderi, Gh. and Boshtam, M. and Shokoohi Nahrkhalaji, A. (2014) The effect of some flavonoids on paraoxonase-1 activity. Journal of Shahrekord Uuniversity of Medical Sciences, 16.

[img]
Preview
Text
92.pdf

Download (295kB) | Preview
Official URL: http://journal.skums.ac.ir/article-1-1525-fa.html

Abstract

زمینه و هدف: پاراکسوناز-1 آنزیم وابسته به کلسیم می باشد که با HDL باند می گردد و با داشتن قابلیت جلوگیری از اکسیداسیون LDL نقش مهمی در پیشگیری از اترواسکلروزیس ایفا می کند. به نظر می رسد که آنتی اکسیدان های مختلف مثل فلاونوئیدها بر میزان فعالیت آنزیم پاراکسوناز موثر می باشند. این مطالعه با هدف بررسی اثر برخی از فلاونوئیدها بر میزان فعالیت سرمی آنزیم پاراکسوناز انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه تجربی، ابتدا تعداد 45 عدد موش صحرایی از نژاد ویستار به 9 گروه 5 تایی تقسیم شدند. به گروه 1 به عنوان گروه های شاهد روزانه 1 میلی لیتر محلول آب و اتانول 25 داده شد. به گروه های 2 تا 5 مقدار 5/7 میلی گرم و گروه های 6 تا 9 مقدار 15 میلی گرم از یکی از فلاونوییدهای کوئرستین، میریستین، گالانژین و کامپفرول به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به علاوه 1 میلی لیتر اتانول 25 خورانده شد. میانگین تغییرات فعالیت آنزیم بین گروه ها در اثر مداخلات انجام شده در بین گروه ها مقایسه گردید. یافته ها: تفاوت میانگین تغییرات فعالیت آنزیم PON-1 قبل و بعد از تیمار بین همه گروه ها در هر دو دوز 5/7 و 15 میلی گرم به ازای کیلوگرم وزن بدن معنی دار بود (P

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Paraoxonase-1, Myricetin, Quercetin, Kaempferol, Galangin
Subjects: WG Cardiovascular System
QU Biochemistry
Divisions: Reserach Vice-Chancellar Department > Journal of Shahrekord University of Medical Sciences
Depositing User: zahra bagheri .
Date Deposited: 27 Aug 2017 10:24
Last Modified: 27 Aug 2017 10:24
URI: http://eprints.skums.ac.ir/id/eprint/3737

Actions (login required)

View Item View Item